Je bent nu hier: Home > Collectie > Decorette bank Texas 3-zits

Decorette bank Texas 3-zits

Dit is de Decorette bank Texas 3 zits.

 

Van de Texas bank 3-zits van Decorette word je niet zomaar afgegooid! Het is eerder de vraag of je er nog wel vanaf komt. Wel heeft de bank een uitstraling die net zo stoer is als een stierenvechter. De bank heeft in ieder geval een moderne en tegelijkertijd natuurlijke uitstraling die bijzonder mooi in ieder interieur past.

 

De iconische Texas serie maakt gebruikt van duurzaam eco-leder. Wanneer de huiden in de fabriek in patronen worden gesneden, blijven er altijd restanten over. Deze restanten worden vermalen en tot een nieuwe stof verwerkt: recycled leer.
Dit product wordt vervolgens gebruikt als onderlaag voor het eco-leder van de Texas bank. Deze laag zorgt voor de natuurlijke en unieke uitstraling. Om het leer goed te beschermen wordt er daarna 30% polyester toegevoegd waardoor oneffenheden worden weggewerkt en het een stevige combinatiestof wordt.

Op deze werkwijze worden alle restproducten gebruikt en werkt Decorette mee aan een duurzame toekomst.
Bijkomend voordeel is dat deze stof zeer eenvoudig te reinigen is met een vochtige doek, of eventueel met wat neutrale zeep!

Deze bank is onderdeel van de Decorette Texas serie, waarin banken, fauteuils en eigenzinnige daybeds leverbaar zijn in tal van maten. Naast de 3 kleuren recycled leer zijn ze ook verkrijgbaar in 10 trendy kleuren velours stof!

Kom langs in de winkel en laat je informeren over de mogelijkheden.