Je bent nu hier: Home > Collectie > Gordijnen

Gordijnen

Wij van Decorette Maassluis zijn dè experts op het gebied van gordijnen: we beschikken over een enorm uitgebreide collectie en hebben de kennis in huis om van elke stof een uniek gordijn te maken. In onze prachtige collectie vind je alle soorten stoffen, waaronder vitrages, in-betweens maar ook velours en een uitgebreide collectie linnen stoffen. Je kunt terecht voor alle stijlen en prijsniveaus, dus wij hebben altijd dè stof die aansluit op jouw wensen.

Wanneer je je keuze hebt gemaakt maken we een afspraak met je om de maten op te meten, zodat we zeker weten dat alles perfect komt te hangen. Ook bekijken we de situatie om er zeker van te zijn dat het gordijn tot zijn recht komt. Vervolgens worden de gordijnen in ons atelier vakkundig voor jou gemaakt, waarna ze klaar zijn om op te hangen.

Voor het ophangen kan je uiteraard gebruik maken van een bestaande gordijnrail als die nog naar wens functioneert. Indien dit niet het geval is, of als je wel eens wat anders wilt, tonen wij je graag onze collectie roedes, railroedes en gordijnrails. Je zult versteld staan van de mogelijkheden!

Kijk ook eens op de website van Vadain!