Je bent nu hier: Home > Collectie > Raamdecoratie > Plissé en Duette

Plissé en Duette

Plissé en Duette gordijnen zijn erg geliefd. Binnen de modieuze collectie van Decorette Maassluis in Plissé- en Duette gordijnen kun je kiezen uit de meest prachtige, verfijnde stoffen in de mooiste trendkleuren.

Plissé en Duette gordijnen zien er bijna hetzelfde uit. Plisségordijnen hebben één laag stof, Duettegordijnen hebben er twee; het Duettegordijn heeft daarom als voordeel dat er geen koordgaatjes zichtbaar zijn. De collectie bestaat uit meer dan 300 stoffen en biedt een brede keuze aan transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen.

Plissé en Duette gordijnen zijn bij uitstek geschikt voor bijzondere raamvormen. Van driehoeksramen en trapeziumramen tot ronde ramen en serres: je vindt altijd het perfecte Plissé of Duette gordijn. Een bijkomend voordeel is dat een plissé- of duette gordijn geluiddempend werkt als je een parket- of laminaatvloer hebt.

Regel eenvoudig de mate van lichtinval en privacy met de optie vrij pakket. Ontdek de eindeloze variatie!

Wist je trouwens dat dupligordijnen een geschikte oplossing zijn voor een betere klimaatbeheersing in je huis? De honingraatstructuur creëert ruimte voor stilstaande lucht. Stilstaande lucht is een uitstekende isolator, die de warmte binnen houdt bij kou of juist buiten houdt bij hoge temperaturen. De collectie biedt stoffen die ervoor zorgen dat er tot 46% minder lucht via het raam verdwijnt of binnenkomt. Dit zorgt voor een aanzienlijke besparing op je energiekosten!