Je bent nu hier: Home > Collectie > Raamdecoratie > Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën

Als je nog een negatieve associatie hebt met de lamellen uit de jaren ’70 en ’80, zal je worden verrast door onze collectie. Want verticale lamellen kunnen bijzonder mooi zijn in een interieur. En ze zijn praktisch: zeer geschikt voor grote raampartijen, zeer geschikt voor erkers en afwijkende raamvormen en zeer geschikt voor de badkamer. Bij Decorette Maassluis vind je een uitgebreide collectie verticale jaloezieën.

Verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in stof, aluminium en kunststof en zijn leverbaar met diverse lamelbreedten. De collectie bevat veel luxe stoffen met een rijke textieluitstraling in de trendy kleurgroepen wit, beige, taupe, bruin, grijs en kleur. Veel stoffen zijn tevens verkrijgbaar als rolgordijn, zo kun je altijd een passende combinatie maken.

Je kan een verticale jaloezie een heel persoonlijk tintje geven met de optie Tailor Made. Je stelt een unieke verticale jaloezie samen door te kiezen voor verschillende decoratieve opties zoals stijlvolle knopen, stoere ringen en modieuze stiksels. De collectie wordt standaard geleverd met een koord/ kettingbediening. Optioneel kan de jaloezie worden voorzien van een monocommando bediening.