Je bent nu hier: Home > Diensten > Project stoffering

Project stoffering

Ook voor zakelijke project stoffering zit je goed bij Decorette Maassluis!

Sinds jaar en dag staan wij bekend als een prima zaak waar je terecht kunt voor een goed advies en perfecte uitvoering voor alles wat vloeren, wanden, raamdecoratie en zonwering aangaat. Daarnaast is Decorette Maassluis ook in de project stoffering actief.

Hieronder presenteren wij je wat Decorette Maassluis voor je als zakelijke klant kan betekenen.

 

Kantoren en thuiswerkplekken.

De vloer in je bedrijf is anders dan de vloer bij je thuis. Hij wordt zwaarder belast door bijvoorbeeld bureaustoelen. Hiervoor hebben wij een ruim assortiment projecttapijt en PVC vloeren. Omdat op de werkplekken veel met computers wordt gewerkt, is het erg belangrijk de lichtinval goed te kunnen regelen. Het assortiment binnenzonwering kan hier een hoop irritatie weghalen.

marmoleum project

Bedrijfskantines.

Een bedrijfskantine moet gezellig maar ook praktisch zijn. Wij helpen je graag met het uitkiezen van een praktische vloer, die gemakkelijk gereinigd kan worden. Bij het verder aankleden van deze ruimte helpen we je graag bij het selecteren van materialen die voldoen aan alle brandweernormen.

 

Winkels en  showrooms.

Ook deze ruimtes vragen om een andere vloer dan bij je thuis. Decoratieve vloeren kunnen een warme of bijzondere uitstraling aan je winkel of showroom geven. De kwaliteit van deze vloeren is zo goed dat intensief gebruik geen enkel probleem is.

pvc vloer project

Praktijkruimtes.

In deze ruimtes is er veelal behoefte aan vlakke vloeren. Wij helpen je graag bij het creëren van een decoratief vloerenplan.

 

Horeca.

In een horecagelegenheid geldt dat de gast moet voelen dat hij of zij ‘uit’ is. Het moet goed verzorgt zijn en voldoen aan de laatste trends. De gebruikte materialen moeten geschikt zijn voor intensief gebruik en goed gereinigd kunnen worden. Wij helpen je graag bij je keuze.

 

Al deze bovenstaande projecten hebben gemeen dat Decorette Maassluis er voor kan zorgen dat het vuil zo min mogelijk naar binnen komt. Een goede schoonloopzone voor en achter de voordeur zal de schoonmaakkosten drukken. Wij geven je graag advies bij de keuze van de juiste producten, maar ook over het onderhoud.

Wij helpen je graag bij de stoffering van een of meerdere ruimtes.