Je bent nu hier: Home > Nieuws > Acties

Actie

December is in aantocht. Dat betekent winterse temperaturen en kerstachtige gezelligheid. Om je huis winterproof te maken bieden wij deze maand 20% korting* op verschillende vloerkleden. Extra sfeer in huis! Check onze actiefolder door op de afbeelding hieronder te klikken.

In de koude wintermaanden kunnen we wel wat extra sfeer in huis gebruiken. Dan bieden vloerkleden uitkomst! Wij brengen je met 20% korting* op Decorette, Parade, Bonaparte en Desso vloerkleden in warmere sferen.


decorette-actie-magazine-2017-2018-02.jpg

Wij presenteren je vol trots ons Decorette Magazine 2017/2018. Een speciale wooneditie boordevol inspiratie voor je vloer tot aan de wand, de nieuwste raamdecoratie, de hotste interieurtrends, tal van stylingtips, de lekkerste recepten en de beste tips voor een inspirerende stedentrip naar Berlijn. Daarnaast ontvang je ook nog eens 20% korting op Desso, Bonaparte en Parade tapijt, gordijnen van YourEdition en binnenzonwering van Decorette*. Zodat je alle inspiratie direct kan toe te passen in jouw huis!

Klik hier voor de online versie! Niet in staat om langs de dichtstbijzijnde Decorette te gaan? Bestel hem dan via onze contact pagina en wij sturen hem voor je op!

* ter inlevering van de meegeleverde bonnen, vraag naar de actievoorwaarden.