Je bent nu hier: Home > Nieuws > Acties

Actie

Het is alweer oktober. Dé maand dat de koude herfstdagen zich aandienen. Hoe kunnen we ons hier beter tegen verweren dan met extra wooninspiratie voor een sfeervol interieur? In oktober geven we extra korting* van 20% op Decorette Vinyl, PVC en laminaat vloeren, op Decorette tapijt, behang van BN Wallcoverings én Luxaflex plissé en Duette Shades. Zo maak je direct je hele huis winterproof! Check onze inspiratiefolder door op de afbeelding hieronder te klikken.

Deze maand staat in het teken van industrieel wonen. Wij hebben alle tips, tricks én de mooiste producten voor je verzameld in onze inspiratiefolder. Mét hele leuke aanbiedingen! Klik snel op de afbeelding hierboven.


decorette-actie-magazine-2017-2018-02.jpg

Wij presenteren je vol trots ons Decorette Magazine 2017/2018. Een speciale wooneditie boordevol inspiratie voor je vloer tot aan de wand, de nieuwste raamdecoratie, de hotste interieurtrends, tal van stylingtips, de lekkerste recepten en de beste tips voor een inspirerende stedentrip naar Berlijn. Daarnaast ontvang je ook nog eens 20% korting op Desso, Bonaparte en Parade tapijt, gordijnen van YourEdition en binnenzonwering van Decorette*. Zodat je alle inspiratie direct kan toe te passen in jouw huis!

Klik hier voor de online versie! Niet in staat om langs de dichtstbijzijnde Decorette te gaan? Bestel hem dan via onze contact pagina en wij sturen hem voor je op!

* ter inlevering van de meegeleverde bonnen, vraag naar de actievoorwaarden.