Je bent nu hier: Home > Nieuws > Trends > De planten-trends van 2018!

De planten-trends van 2018!

Planten zijn niet meer uit ons interieur weg te denken. Inmiddels zijn ze volledig onderdeel geworden van onze inrichting. Er zijn zelfs echte trends op plantgebied. Haal deze 5 trend planten daarom direct in huis en maak je interieur 2018 proof!

decorette-planten-huis.jpg
Credit beeld: watplantendoen 

Monstera

De monstera is een écht stijlicoon uit de jaren 70. De jungle wordt hiermee letterlijk in huis gebracht. Leuk om deze plant in een rieten mand te stylen.


Luchtplanten

Luchtplanten is een verzamelnaam voor verschillende plantsoorten die nauwelijks wortelen hebben. Deze kan je dus gemakkelijk ophangen in huis en kan je perfect stylen in een raster aan de muur of aan het plafond.

decorette-planten-huis-2.jpg

Credit beeld Air plants: Air Plant SupplySee and Savour


Erwtenplant

Deze plant draagt de prachtige naam ‘strings of pearls’. Dat is letterlijk wat deze plant speciaal maakt. Het is een prachtige, casual hangplant die perfect te stylen is in een landelijk als modern interieur.

decorette-planten-huis-3.jpg

Credit beeld Erwtenplant: via NSMBL, Onbekend


Aloë Vera

Deze plant is aardig bekend bij het grote publiek door zijn geneeslijke werking. Toch is deze plant als decoratie ook goed toepasbaar. Door de stengels wordt je interieur stoer en hip.

decorette-planten-huis-4.jpg

Credit beeld Aloë Vera: Designsponge, Fresh Design Pedia


De Palm

De palm is natuurlijk een klassieker, maar ben je hem ooit wel eens bij iemand in huis tegengekomen? Precies! Het is tijd om deze plant naar binnen te halen. Een tropische touch aan je kamer kan geen kwaad en groen in huis is alleen maar positief.

decorette-planten-huis-5.jpg

Credit beeld Palm: MyscandinavianhomeErik Olsseninsideout.com.au