Je bent nu hier: Home > Projecten > Gemeente Westland > De Lier > Molensloot West

Molensloot West

De unieke combinatie van natuur, cultuur, bereikbaarheid en gemeenschapsgevoel maken deze plaats tot ideale woonomgeving in De Randstad. De hechte betrokkenheid van bewoners bij de gemeenschap zorgt bovendien voor het levendige karakter rond de vele verenigingen.

De ontwikkeling van “Molensloot-West Fase 5” in het oostelijke gedeelte van de Oude Lierpolder staat voor de deur. Het doel is om in enkele jaren ongeveer 350 kwalitatief hoogwaardige woningen neer te zetten, met een groot verschil in woningtype en architectuur. De eerste fases van Molensloot-West zijn al door Grontmij Real Estate gerealiseerd en worden ook al bewoond. De volgende deelplannen die gebouwd worden, De Hoven, De Randzone en later De Parkzone, transformeren de komende jaren tot een levendige woonomgeving waar je je helemaal thuis voelt.

Helaas is er, afgezien van de informatie hierboven, nog weinig bekend over het project. Kijk eens op de site van Molensloot West. Zodra wij meer weten zullen wij deze pagina vernieuwen.