Je bent nu hier: Home > Projecten > Gemeente Westland > Westlandse Zoom

Westlandse Zoom

Van het uitgestrekte duinlandschap even voorbij Kijkduin tot aan de waterrijke omgeving van de Gouw. Van de onvoorspelbare polderkreekjes aan de dorpsrand tot aan de intieme sfeer van het dorpshart van Poeldijk; hier vormt zich De Westlandse Zoom, een uniek stukje Randstad dat zich tekent door haar verschillende landschappen. Maar evengoed door haar voorzieningen en ligging ten opzichte van Den Haag en Rotterdam.

In dit gebied, omgeven door water en groen, verrijzen de komende jaren rond de 2.000 luxe woningen waaronder veel vrijstaande. Op zo’n 700 vrije bouwkavels kun je zelf je droomhuis (laten) bouwen. Ideaal wanneer je de rust zoekt maar toch goed bereikbaar wilt zijn. En wanneer je vrij en exclusief wilt wonen met legio recreatiemogelijkheden in de buurt. Spreekt dit je aan?

In augustus 2013 is de bouw van Het Dorp begonnen. Hier zijn in totaal 56 woningen gerealiseerd, waaronder starterswoningen en herenhuizen. Type Jaap is inmiddels helemaal uitverkocht. Kijk op de site van Het Dorp voor meer informatie over dit nieuwbouwproject.

Ook De Kreken van dit project grenst aan Poeldijk. Deze woningen waren in 2012 volledig klaar, maar er zijn nog enkele villa’s te koop. Kijk op de site van De Kreken voor meer informatie en het woningaanbod.

 

Weslandse zoom 1 Weslandse zoom 2 westlandse zoom 3 westlandse zoom 4