Je bent nu hier: Home > Projecten > Vlaardingen > De Buitenplaats van Ruytenburg

De Buitenplaats van Ruytenburg

Op De Buitenplaats van Ruytenburch, dat wordt gerealiseerd naast het Oranjepark (’t Hof) in Vlaardingen, geven bewoners zelf vorm aan hun woondroom. Niet alleen in de architectuur is veel differentiatie mogelijk, ook de invulling van het perceel bij vrije kavels en de woning biedt volop ruimte om zelf keuzes te maken.

Er is veel animo voor de toekomstige ontwikkelingen van De Buitenplaats Van Ruytenburch. De afgelopen jaren hebben toekomstige bewoners intensief meegedacht over de buitenruimte, de woningen, de uitstraling en kwaliteiten van dit topgebied in hartje Vlaardingen. Een team van stedenbouwkundigen en architecten is gaan schetsen, tekenen en rekenen en koppelde dat regelmatig terug in druk bezochte bijeenkomsten van ‘co-creatie’.

Woensdag 2 juli j.l. werd met trots het eerste resultaat gepresenteerd. Concrete omschrijvingen en prijzen voor twee-onder-een-kapwoningen, eengezinswoningen en vrijstaande woningen/kavels. De uitwerking van de patiobungalows en appartementen wordt in de tweede helft van het jaar verwacht.

 

Kijk op de website voor meer informatie.